Количка
Количка
Количката е празна.
Начало Козметика Грижа За Тялото Кремове за ръце и ходила

Кремове за ръце и ходила

Нежна грижа за ръцете и краката с продукти от Himalaya.bg!

Разгледайте серията кремове за ръце и ходила, която Ви предлага Himalaya.bgи изберете най-подходящите за състоянието на Вашата кожа.

Ръцете Ви непрекъснато са изложени на вредни влияния – замърсяване, перилни и почистващи препарати, студ, топлина. Кожата им изсъхва бързо, загрубява, състарява се. Крем за ръце против стареене или този с подхранващ ефект са двете решения на Himalaya.bgза тези проблеми. Комбинацията от многобройни лечебни растителни съставки ще Ви помогне да запазите ръцете си нежни, красиви и бели.

Крем за кракас пилинг ефект или този с омекотяващо действие, създадени според аюрведическите принципи, ще направят ходилата Ви меки като коприна. Често забравяме, че трябва да се грижим и за тази част от тялото си. Затова и кожата на ходилата загрубява бързо, нацепва се и започва да боли.

Препоръчваме ви да тествате един крем за ръце и един крем за крака от серията на Himalaya.bg! Сигурни сме, че за кратко време ще постигнете оптимален ефект – гладка, мека и млада кожа. Това пък ще Ви вдъхне усещане за здраве, сила и добро самочувствие. Гарантираме Ви, че повече няма да забравите да полагате кратка, но ежедневна грижа за ръцете и ходилата си.

Поръчайте качествени козметични продукти от Himalaya.bg!

«1»
Филтри

Нови продукти