Количка
Количка
Количката е празна.
Начало Марки

Марки

«1»

Himalaya Wellness

Himalaya Wellness е основана през 1930 г. от M. Манал с ясната визия да предостави плодовете на науката Аюрведа на обществото в съвременна форма и да разгадае мистерията на тази 5000-годишна медицинска система. Той се обръща към древни аюрведични текстове, прави подбор на местните билки и подлага създадените формули на съвременни фармакологични и токсикологични клинични изпитания за безопасност, за да създаде нови добавки, терапевтични продукти и козметика по рецепти на Аюрведа.

https://himalayawellness.in

129
продукти

Charak Pharmaceuticals

През 1947 година братята Д. Н. Шроф и д-р С. Н. Шроф са сред пионерите в производството на аюрведични хранителни добавки в Индия. Те са вдъхновени от различни аюрведични текстове и по-конкретно от един от най-авторитетните източници по темата: четивото "Чарак Самхита", написана от мъдреца Чарака около 1000 г. пр. Хр. Така се ражда Charak Pharma, която днес е един от най-големите производители на висококачествени аюрведични продукти в Индия.

http://www.charak.com/

32
продукти

Махариши Аюрведа

  • Пионери в Европа

Когато МА започва разпространението на аюрведични продукти през 1987 г. са пионери в Европа. С техния десетилетен опит те успяват да допринесат значително за популяризирането на Аюрведа. Техният основен фокус винаги е бил върху качеството на продуктите. Вдъхновител за тях е ведическият учен Махариши Махеш Йоги, който започва възраждането на Махариши Аюрведа в края на 70-те години. Неговите изисквания към продуктите на Махариши Аюрведа винаги са били: автентичност, чистота, качество, надеждност и ефективност – високи стандарти, актуални ден днешен.

  • Качество 

Всички продукти на МА,  са внесени от Индия, и произведени от Maharishi Ayurveda Products India (MAP India). Този световен водещ производител и доставчик на висококачествени аюрведични продукти сега изнася в повече от 50 страни, включително САЩ, Германия, Япония, Австралия. 
Важен фактор за успеха на компанията е качеството на продуктите. Maharishi Ayurveda® има достъп до огромно познание в цялата област на Аюрведа и работи в тясно сътрудничество с международно признати аюрведични учени. По време на производството, традицията среща модерността. От една страна, оригиналните и автентични формули са в основата на продуктите на Махариши Аюрведа, от друга, най-съвременните съоръжения и стандартизираните и сертифицирани производствени процедури гарантират последователно високо качество.
Качеството на МА продуктите вече е признато от най-високите инстанции. Поради тази причина производствените процедури на MAP India получават наградата AYUSH Premium Mark Award, печат за качество според стандартите на СЗО. В допълнение, MAP India е първият индийски производител, одобрен от индийското Министерство на здравеопазването и експертна комисия за организирано разпространение на Аюрведа.

  • Проектът "Златен триъгълник"

MAP е единственият производител на аюрведични продукти, назначен в проекта „Партньорство със златния триъгълник“ на Министерството на здравеопазването на Индия. Заедно с „Департамента по Аюрведа, Унани, Сидха и Хомеопатия (AYUSH)“, „Индийския съвет за медицински изследвания (ICMR)“ и „Съвета за научни и индустриални изследвания (CSIR)“ . Проектът акцентира върху по-нататъшното разпространение на Аюрведа и нейното нарастващо научно признание.

Основната причина за включването на MAP India в Златния триъгълник е нейната образцова работна практика: производствените единици и лабораториите отговарят на стандартите за производство и оценка на билково-минерални препарати и басми (аюрведично лечение с минерални продукти).

  • ИСТОРИЯ

„Аюр“ означава „живот“ или „продължителност на живота“, а „Веда“ означава „знание“. Аюрведа е холистичното познание за дълъг и здравословен живот. Произходът му датира от хиляди години.

В резултат на големи културни катаклизми холистичната наука Аюрведа се фрагментира. Един от хората, които възвръща знанието за Аюрведа е ведически експерт Махариши Махеш Йоги, който вдъхновява най-добрите експерти по Аюрведа от цяла Индия, както и западни лекари и учени, да съберат древните традиции на аюрведа и да ги допълнят със съвременни научни методи. Тази пълна, холистична форма на Аюрведа се нарича Махариши Аюрведа. Той също така създава международна мрежа от лекари, клиники и училища.
Първият продукт на Махариши Аюрведа е известният и щателно проучен универсален тоник "Махариши Амрит Калаш". Още през 1987 г. първите производствени мощности са открити в Нойда и Фаридабад, Индия, за да произвеждат тази скъпоценна расаяна (подмладяващо средство) в нейната оригинална, чиста форма.
Малко след това, голяма отдаденост и ангажираност правят възможно добавянето на още расаяни, както и натурални козметични продукти, масла и гхи към продуктовата гама. В момента МА предлага  повече от 900 висококачествени и автентични аюрведични продукта. Всички те се приготвят стриктно по хилядолетни формули, използвайки класически, комплексни и традиционни производствени методи.

Днес, МА е водеща марка за автентични, висококачествени аюрведични продукти. 2000 служители само в Индия са посветени на обслужването на здравните нужди на нашите клиенти. Експерти по Аюрведа съветват лекари и клиенти как да използват продуктите на МА за оптимални резултати. 

MAP India винаги поставя голям акцент върху осигуряването на качество. Най-съвременните техники, производствени съоръжения, системи за контрол, както и отличното и надеждно качество са в основата на множеството международни сертификати и отличия, присъдени на MAP.

https://www.ayurveda-products.eu

26
продукти

Matxin Labs Pvt Ltd

Matxin е индийска компания, отдадена на производството на билкови продукти за здраве и красота. За създаването им компанията използва древното знание на Аюрведа в комбинация със съвремена наука.

Фирмата е основана през 2011 година от др. Митра, ветеран с над 30 години опит в сферата на производство на билкови хранителни добавки и козметични продукти във водещи компании като Himalaya.

За 5 години, фирмата присъства в над 30 страни с над 200 продукта, спечелила доверието на местния и международния пазар. 


Вдъхновен от гората, дом на стотици полезни билки; гората, благодарение на която човечеството е оцеляло, серията козметични продукти MITVANA от MATXIN  означава буквално „Приятел на гората“. Продуктите са вдъхновени от билковото познание на древна Индия и са научно изследвани, тествани и доказани в своята ефективност. 

http://www.matxin.co.in/

24
продукти

ЕКО Си

Биоразградими продукти ЕКО Си


Еко СИ, защото мислиш за природата!


ЕКО Си е серия биоразградими продукти, чиято цел е намаляване на консумацията на пластмаса. Идеята е да заменим ежедневни консумативи като четките си за зъби или клечките си за уши с биоразградими заместители от бамбук, царевица и др. Серията ни включва четки за зъби, конци за зъби и клечки за уши.

3
продукти

Henna Fox

Фирма ХенаФокс ЕООД предлага естествени продукти за коса и тяло, традиционни индийски билки и аксесоари. Продуктите, които подбираме, са продукти, които бихме искали да ползваме. Те не съдържат p-Phenylenediamine, парабени и сулфати. В избора си се спираме на най-добрите оферти, което в повечето случаи означава внос директно от производител.

39
продукти

Сапунена работилница

100% натурални: Използваме единствено и само естествени съставки като Магнезиев хидроксид, добит от минералите на Мъртво море.

12
продукти

Здравница

"Здравница" е регистрирана търговска марка собственост на "Ню Ес Нет" ЕООД. Предлаганите от нас продукти са със 100% гарантирано качество и притежават всички необходими сертификати.

22
продукти

Ведистри

Ведистри, част от познатата Charak Group, е водещ дистрибутор на висококачествени продукти за здраве, които комбинират древното знание на Аюрведа и съвременна наука. Основната цел на компанията е да подобри живота на потребителите, като им предлага първокласни продукти, които отговарят на техните лични и здравни нужди. С над 75 години опит в областта на Аюрведа, Charak Group се утвърди като една от водещите аюрведични фармацевтични компании , предоставяйки висококачествени продукти и услуги. Ведистри е най-новото начинание на групата за разширяване на обхвата си на пазара за лични и здравни грижи.

7
продукти

Herbis

Открийте ефективна слънцезащита с продуктите на Herbis. Нашите висококачествени слънцезащитни кремове и лосиони предлагат надеждна защита срещу вредните UV лъчи, хидратират кожата и предотвратяват стареенето. Създадени с естествени съставки, слънцезащитните продукти на Herbis са подходящи за всички типове кожа, включително чувствителната. Насладете се на безопасно и здравословно излагане на слънце с Herbis – Вашият доверен партньор за красива и защитена кожа.

6
продукти