Количка
Количка
Количката е празна.
Начало Козметика Грижа за зъбите Пасти за зъби БЕЗ ФЛУОРИД и БЕЗ ПАРАБЕНИ

Пасти за зъби БЕЗ ФЛУОРИД и БЕЗ ПАРАБЕНИ

Пасти за зъби, които наистина помагат

            Пастите за зъби във вида, в който хората ги познават днес, съществуват от 1824 година, но продукти за устна хигиена под различни форми са използвани още в Античността. Древните народи още в зората на цивилизацията са разбирали нуждата от поддържане на всички части на тялото, включително и зъбите, затова и са адаптирали различни растения и вещества за целта.

Вижте повече: В днешно време пастите за зъби изобщо не приличат на своите антични първообрази, но потребността човек да се грижи за устната си кухина все още е изключително важна. В крак с модерния прогрес и стремежа към усъвършенстване съвременните пасти за зъби имат много функции, с които помагат на всеки да се усмихва без притеснение.

Аюрведични пасти за зъби

            Пастите за зъби определено представляват изобретение на 19. век, но принципите за грижа за устната кухина съвсем не са нови. Макар че модерните технологии разкриват неподозирани възможности във всяка сфера на живота, най-древната лечебна система в света, Аюрведа, отдавна познава полезните свойства на природата. В днешно време основните принципи на тази система се използват все още при производството както на пасти за зъби, така и на други продукти.

            Серията аюрведични пасти за зъби на Himalaya са създадени по специални формули. Те помагат в борбата с най-често срещаните проблеми и имат профилактично действие. Една от тези пасти за зъби използва масло от карамфил като базова съставка, за да се пребори с лошия дъх. Клинично тествана формула доказано подобрява общото състояние на устната кухина и придава дълготрайна свежест. Също толкова ефективни са и пастите за зъби с морска сол – природен продукт, който има естествено абразивно действие. С тези пасти за зъби плаката е по-малко, а венците са по-защитени. Гарантиран свеж дъх може да се постигне и с пастите за зъби с нийм. Това растение разполага с доказани антибактериални свойства и е познато на специалистите от векове. Употребата му в пастите за зъби допринася за по-добрата устна хигиена, без да се изисква използването на флуорид.

Пасти за зъби 1 - грижа за устната кухина

Детски пасти за зъби

            Детските пасти за зъби, както и всички продукти, произведени за подрастващите, имат малко по-особени свойства. Заради предназначението си те трябва да бъдат приятни за употреба, да не предизвикват раздразнения и да са изключително ефективни. Възрастните хора разбират чудесно необходимостта от използването на пасти за зъби и могат да проявят и търпение, и толеранс в употребата им, но това невинаги важи за децата. Затова и детските пасти за зъби на Himalaya са създадени с такава грижа не само за здравето, но и за комфорта по време на тяхното използване. Тези пасти за зъби не съдържат никакви вредни съставки – нито флуорид, нито караген, нито изкуствени оцветители. Екстрактите от естествени източници като ксилитол и стевия осигуряват свеж дъх, без да дразнят венците и езика. В пастите за зъби от тази серия всички съставки имат органичен произход и нежно почистват устната кухина, предотвратявайки появата на проблеми в нея. Подходящи са за ежедневна употреба и са създадени така, че да бъдат едновременно и полезни, и приятни за използване от деца.

Пасти за зъби 2 - не съдържат вредни съставки

Пасти за зъби от серията „Gum Expert“

            При натуралните пасти за зъби ползите за устната кухина се дължат изцяло на природните свойства и сили на естествените съставки. Доказани във времето, техните характеристики са умело вплетени в иновативни продукти, които се грижат за красивата усмивка на всеки човек. Сред многото предложения на Himalaya определено заслужават внимание пастите за зъби „Mint Fresh“ и „Sensi-relief“.

            „Mint Fresh“ представляват пасти за зъби с мента и индийски копър, които могат да осигурят 12-часова защита от вредни микроби в устната кухина. Използваните в тях съставки са с органичен произход и се грижат ефективно за доброто състояние на венците, от което зависи и цялостната добра устна хигиена. Чрез намаляване на кървенето и възпалението им тези пасти за зъби премахват всякакъв дискомфорт по време на хранене, осигурявайки свеж дъх в продължение на часове.

            „Sensi-relief“ пък са чудесно решение за чувствителните устни кухини. С необичайната си комбинация от спанак, ментол, мисвак и черупка от бадем тези пасти за зъби заздравяват устната кухина, защото възпрепятстват възпаленията и раздразненията в нея. За спокойствие по време на хранене на помощ идват необикновените сили на спанака, който блокира откритите зъбни канали, намалявайки чувствителността. По този начин билковите пасти за зъби като „Sensi-relief“ елиминират дискомфорта, подобряват усмивката и освежават дъха.

Пасти за зъби 3 - избелващите пасти за зъби

Избелващи пасти за зъби

            Избелващите пасти за зъби вероятно са най-търсеният продукт от този тип на пазара, защото те третират един често срещан проблем. Пастите за зъби на Himalaya се борят с него с помощта на природните съставки и натрупаният с години опит в употребата им. Точно затова и пастите за зъби на Himalaya като „Sparkly White“ са толкова ефективни. Избелването се случва благодарение на ензимите, извлечени от папаята и ананаса. Включвайки ги в пастите за зъби, тези ензими безопасно избелват емайла, без да го увреждат. Като се добавят към това и добре познатите стягащи и противовъзпалителни свойства на мисвака, пастите за зъби от тази серия наистина помагат в борбата с петната и нежеланото оцветяване.

            „Stain-Away“ представляват други пасти за зъби с подобно действие, които са насочени специфично към премахването на петна от чай и кафе по емайла. С билковата основа на тези продукти може да се постигне избелване с цели три нюанса за четири седмици. Редовната употреба на тези пасти за зъби позволява активното им действие да бъде продължено за максимален ефект. Както и останалите продукти, предлагани от Himalaya, и тези пасти за зъби имат профилактично действие и не само елиминират актуални проблеми в устната кухина, но се грижат и да предотвратят бъдещата им поява. Билковите пасти за зъби нямат флуорид и парабени в състава си, което ги прави напълно безопасни за продължителна употреба.

Пасти за зъби 4 - специални формули, по които са създадени

Най-добрите пасти за зъби

            Пастите за зъби на Himalaya предлагат ефективна грижа за устната кухина, благодарение на специалните формули, по които са създадени. Доверявайки се на природата, тези пасти за зъби предлагат естествена защита срещу най-честите стоматологични проблеми и имат доказано положително въздействие при редовно използване. Те осигуряват гарантирана грижа за здравето на зъбите и венците. Включените в тях натурални екстракти правят пастите за зъби 100% вегетариански продукти, което означава, че са подходящи за всеки човек, независимо от неговия начин на живот.

Аюрведични пасти за зъби

Детски пасти за зъби

Пасти за зъби от серията „Gum Expert“

Избелващи пасти за зъби

Най-добрите пасти за зъби

«1»
Филтри
Страница 1 от 1
«1»

Нови продукти