Количка
Количка
Количката е празна.

Маски За Лице

Лесна и дълготрайна грижа с маски за лице

Грижата за себе си е една от ключовите стъпки към това човек да се чувства добре, но в днешното забързано ежедневие тя не е толкова лесна. Между многобройните ангажименти често не остава време за дълги разкрасителни процедури или сложни рутини. Маските за лице обаче са от нещата, които могат да помогнат, без да пречат дори на най-натоварения график.

Вижте повече: Всъщност маските за лице са толкова популярни именно поради тази причина – лесни са за употреба и имат видим ефект. Затова те са предпочитаният избор на все повече хора в днешно време.

 

Видове маски за лице

            Маските за лице, както и повечето козметични продукти, идват в различни форми, с разнообразни състави и индивидуални изисквания за употреба. Най-общо казано обаче, маските за лице се срещат под две форми: като крем или като лист, напоен с определени вещества. Видът на маските за лице не е пряко обвързан с тяхната ефективност, което означава, че изборът между тях е въпрос на лични предпочитания. По отношение на състава на маските за лице вариантите са наистина безбройни, но заслужава да се обърне внимание, че част от продуктите работят с естествени съставки, докато друга част от тях разчитат на синтетични материали. Маските за лице обаче са толкова популярни главно заради начина им на употреба – те са лесно и бързо решение за наболели проблеми, свързани с кожата, и могат да имат дълготрайни благоприятстващи резултати. В зависимост от състава си, маските за лице понякога имат нужда от малко време, за да подействат, докато в други случаи за видим ефект е необходима по-продължителна употреба. При всички положения обаче маските за лице дават възможност на всеки човек да се погрижи за себе си, за да може да се чувства добре.

Маски за лице 1 - лесни за употреба и имат видим ефект

Маските за лице на Himalaya

            Маските за лице на Himalaya осигуряват пълноценна грижа за кожата на лицето, защото са специално разработени да се погрижат за най-често срещаните проблеми в тази област. Разчитайки на дългогодишния си опит в производството на качествени продукти, Himalaya предлага няколко вида маски за лице, създадени предимно с естествени екстракти, които почистват, овлажняват и освежават дори най-чувствителната кожа. Маските за лице на Himalaya са верен помощник при справянето с разнообразните кожни несъвършенства. Himalaya са дългогодишен производител и дистрибутор на продукти, които да помогнат на всеки човек да се чувства добре в своето тяло. Използвайки принципите на древната наука за здравето, Аюрведа, маските за лице на Himalaya представляват лесна стъпка към по-добрия външен вид.

 Маски за лице 2 - с естествени съставки

Лист маски за лице с хиалуронова киселина

            Лист маските за лице носят това име заради начина, по който изглеждат – наподобяват парче плат, най-често памучно, което е напоено с различни вещества. Този тип маски за лице се използват най-лесно, тъй като просто трябва да се поставят на лицето и да се изчака определено време. Концентрацията на активните съставки в тези маски за лице ги прави подходящи за ежедневна употреба, а ползите от тях са многобройни.

            Himalaya предлага например маски за лице с еделвайс, нар и хиалуронова киселина. Това са изключително меки лист маски за лице, които са много приятни за употреба и служат за интензивна хидратация на лицето. Екстрактите от еделвайс и нар подхранват кожата, правейки я по-приятна на допир, и се грижат да намалят фините бръчици, които се появяват с времето. Маските за лице от този тип имат антиоксидантни свойства, овлажняват кожата и ѝ придават свеж, младежки вид, откъдето идва и името им – „Youthful Radiance“, букв. „младежко излъчване“.

            Друг тип маски за лице на Himalaya, които заслужават внимание, са тези с шафран и витамин С – „Natural Glow“, които подобряват и изравняват тена на лицето. С тях кожата изглежда по-сияйна и по-гладка, а интензивната хидратация, която предлагат, се отразява положително на всички характеристики на лицето. Маските за лице с нийм и чаено дърво пък се борят с друг често срещан проблем – омазняването. Естествените съставки в тях регулират себума, като така водят до появата на по-малко пъпки. По този начин маските за лице на Himalaya от този тип се справят с всички несъвършенства на кожата, правейки я по-здрава и по-красива.

Маски за лице 3 - грижа за кожата на лицето

Почистващи маски за лице

            Почистващите маски за лице имат голяма ефективност, защото основната им задача е да премахнат натрупаните замърсявания върху кожата. При регулярното им използване ефектът лесно се забелязва, защото се появяват все по-малко черни точки, пъпки и зачервявания. Почистването на лицето представлява важна част от ежедневната грижа за кожата, но маските за лице го правят не само по-лесно, но и по-приятно. За нормална към мазна кожа изключително подходящи биха били маските за лице с екстракт от нийм на Himalaya – „Purifying Neem Mask“. Това растение всъщност е вечнозелено дърво, което се слави със своите антибактериални и детоксикиращи свойства. Именно затова продуктите, които го съдържат (като маските за лице), се грижат много добре за кожата, като не само я почистват, но и намаляват раздразненията върху нея.

            При смесена или мазна кожа маските за лице с глина вършат чудеса. Съставки като глината и хумата имат свойството да абсорбират излишното омазняване, оставяйки кожата спокойна и чиста. При редовна употреба тези маски за лице  видимо повлияват външния ѝ вид, защото отстраняват замърсяванията, които иначе причиняват различни проблеми. В комбинация с орех и кус-кус тези маски за лице на Himalaya се борят успешно и с така упоритите иначе черни точки. Подобен ефект може да се постигне и с бамбуковите маски за лице - „Detoxifying“, които с помощта на въглен и зелен чай почистват дори най-замърсената кожа.

Маски за лице 4 - омекотява и успокоява кожата

Хидратиращи и освежаващи маски за лице

            Всички продукти за лице, които помагат за неговата хидратация, се радват на всеобщо внимание в днешно време. Едни от най-добрите маски за лице с такава функция обаче съдържат в себе си ананас, краставица и бадем – комбинация, която омекотява и успокоява кожата, овлажнявайки я интензивно. Друг вариант да си набави човек достатъчна хидратация са маските за лице на Himalaya с ябълка, краставица, папая и смокиня. Всички тези естествени съставки изглаждат кожата, почистват я и я озаряват. Заради състава си тези маски за лице много рядко предизвикват нежелани реакции и това ги прави подходящи за по-продължителна употреба.

            Himalaya в продължение на десетилетия създава качествена грижа за здравето под формата не само на маски за лице, но и на други козметични продукти, които подобряват качеството на живот на всеки човек.

Видове маски за лице

Маските за лице на Himalaya

Лист маски за лице с хиалуронова киселина

Почистващи маски за лице

Хидратиращи и освежаващи маски за лице

«1»
Филтри
Страница 1 от 1
«1»

Нови продукти