Количка
Количка
Количката е празна.

За мъже, жени, деца

Здраве, красота и хармония с хранителни добавки от Himalaya.bg!

Предлагаме ви хранителни добавки с изключително високо качество. Създадени от екзотични индийски билки и с екстракти от растения с доказана в цял свят лечебна сила, нашите хранителни добавки са ефективен помощник при спортуване, стрес, наднормено тегло и профилактика за различни видове състояния.

При нас ще намерите и мумийо – уникално вещество, използвано още в древна Гърция  като имуностимулант с общо укрепващо дейстиве, както и при ставни болки, артрит и парализа. Днес потребителите преоткриват лечебната му сила.

Хранителни добавки за намаляване на стреса, за спокоен сън, за стройна фигура, за здрави бронхиални пътища, за нормална функция на бъбреците, мозъка и сърцето, за добро храносмилане, за свежа и млада кожа – това са само част от натуралните продукти, които ви очакват на Himalaya.bg.

Доверете се на мумийо за общо подсилване на организма или опитайте някоя от хранителните добавки с екзотични индийски билки от Himalaya.bg. Хранителните добавки са произведени според всички изисквания на закона и съобразно древните традиции на Аюрведа. Препоръчва се редовната им употреба, за да може билката да се натрупа в тялото, както и консултацията с лекар при по-сериозни здравословни оплаквания.

Поръчайте вашата хранителна добавка от Himalaya.bg!

«1»
Филтри
Страница 1 от 1
«1»

Нови продукти