Количка
Количка
Количката е празна.

Кремове за лице

Открийте Вашия крем за лице на Himalaya.bg!

Колкото по-рано започнете да използвате качествени кремове за лице, подходящи за Вашия тип кожа, толкова по-лесно и дълго ще запазите естествения си младежки, свеж и здрав вид.

Дамите под 30 годишна възраст спокойно могат да ползват подхранващ или дневен крем за лице.

Дамите между 30 и 40 годишна възраст е добре да нанасят дневен и нощен крем на лицето си. Нощните кремове са по-силни, с повече хранителни вещества, които се абсорбират лесно и бързо от кожата. Дневният крем има поддържаща функция и предпазва кожата на лицето от вредното въздействие на околната среда.

В този период или след 40 годишна възраст, дамите задължително трябва да добавят към използваната от тях козметика околоочен крем и крем против бръчки. Така ще предотвратят ранното образуване на ситни бръчи около очите, ще намалят сенките и торбичките, което определено ще им придаде по-младежки вид.

Himalaya.bg предлагат нежен към кожата и високоефективен околоочен крем, енергизиращи и избелващи кремове. Всички те съдържат различни комбинации от билки, а резултатите от здравословните им свойства са налице, буквално, за дни.

Поръчайте си качествена козметика за лице, в това число почистващи и стягащи маски, за да изглеждате и да се чувствате отлично, от Himalaya.bg!

«1»
Филтри
Страница 1 от 1
«1»

Нови продукти