Количка
Количка
Количката е празна.
Начало Хранителни добавки Хранителни Добавки за Жени

Хранителни Добавки за Жени

Постигнете нормален хормонален баланс с продуктите на Himalaya.bg!
Каталогът ни от хранителни добавки за дами е насочен към подпомагане на половото здраве, постигане на здравословна сексуалност и повишаване на фертилността. Сред продуктите ще намерите добавки, които цялостно заздравяват женския организъм и имунната система и осигуряват комфорт по време на нормален менструален цикъл без болки. 

За осигуряване на полово здраве предлагаме хранителни добавки под формата на хапчета, които подобряват фертилността, подпомагат хормоналния баланс и заздравяват яйчниците. Предлагаме и добавки, които се грижат за наличието на здравословна вагинална микрофлора, за нормално влагалищно течение, както и съдействат за редовна овулация. Добавките са идеални както за постоянна грижа за женското полово здраве, така и като превантивни мерки при наличието на хормонален дисбаланс.

За дамите, които са в периода на преход към менопауза предлагаме специални аюрведични продукти, които подобряват самочувствието по време на менопауза, балансират хормоналните промени и спомагат за облекчаване на свързаните с менопаузата оплаквания:

  • Топли вълни
  • Главоболие
  • Изпотяване
  • Безсъние
  • Резки промени в настроението

За да може дамите в менопауза да продължат да сияят.

Билковите добавки на himalaya.bg са нехормонални и имат благоприятен ефект върху жени с хормонален дисбаланс.

 

«1»
Филтри
Страница 1 от 1
«1»

Нови продукти