Количка
Количка
Количката е празна.

Organic Himalaya

Отключете мъдростта на билките с билкови хранителни добавки!
От 1930 г. Himalaya е запалена по лечебната мъдрост на билките. Ние предлагаме широка гама от клинично проучени хранителни добавки, пасти за зъби и продукти за лична хигиена, които отключват мощните лечебни ползи от билките.

ЩАСТИЕ ЧРЕЗ БЛАГОПОЛУЧИЕ

ЧРЕЗ:

Създаване на традиционни хранителни добавки, базирани на Аюрведа. 5000-годишната наука, възприема идеята, че цялостносто здраве започва с подхранването на способността за радост.

Доверяваме се на даровете на природата и незаменимата връзка между растението и неговата родна почва за да изградим постоянна полза от нашите продукти.

Допринасяме за благосъстоянието на земята, като учим нашето семейство от фермери да отглеждат местни растения по устойчив начин  и да намалят търсенето в местната среда.

Изграждане на общности чрез застъпничество за жените в земеделието, защита за справедливи цени, осигуряване на майчино здраве, спонсориране на клинични услуги и предлагане на училищни програми за общо благополучие.

Вярваме, че ако доброто здраве е пътят към щастието, трябва да допринесем за доброто здраве / благополучие на всички неща. Благополучие на хората, благополучие на околната среда, благополучие на нашите общности.

Himalaya Wellness - Семейна компания от 1930 г

 

«1»
Филтри

Нови продукти