Количка
Количка
Количката е празна.
Начало Хранителни добавки Хранителни Добавки За Мъже

Хранителни Добавки За Мъже

Без повече проблеми при секса с добавките на Himalaya.bg!
Разнообразието от хранителни добавки за подобряване на мъжкото здраве, които предлагаме осигурява възможност за преодоляване на  каквито и да е “мъжки проблеми”. Благодарение на различните добавки от каталога ни ще постигнете отлично сексуално представяне, ще увеличите естественото си производство на тестостерон значително и ще възвърнете увереността си.

Някои от най-значимите и осезаеми позитивни ефекти от хранителните добавки включват:

  • По-здрава простата и предотвратяване на евентуални проблеми с нея.
  • Увеличава се фертилността и се подобрява сперматогенезата. Идеално за двойките, които искат дете.
  • Нормално  мъжко либидо и ерекция, която удовлетворява.

Добавките ни имат и много други значими позитивни ефекти, сред които повишаване на жизнеността и енергията, спомагане с хормоналния баланс и производството на тестостерона, увеличаване на прага на чувствителността по време на секс и предотвратяване на преждевременна еякулация. Разгледайте каталога ни от хранителни добавки насочени към подобряване на мъжкото здраве и намерете продуктите, които ще Ви помогнат с точно това, от което имате нужда.

Всички хранителни добавки в каталога на himalaya.bg са нехормонални, имат благоприятен ефект върху мъжките хормони и подпомагат със сексуалното представяне. 

 

Бабини зъби за баланс в мъжкия организъм

            За добрия баланс в организма, от който зависи дали човек ще се чувства добре, е необходимо всички органи и системи да функционират пълноценно и правилно. Когато случаят не е такъв, на помощ идват билките като бабини зъби, които могат с деликатна грижа да възстановят хармонията в тялото.

Вижте повече: Бабини зъби например предоставя решение на проблеми, свързани със сексуалните дисфункции при мъжете. С подкрепата на билките като бабини зъби организмът възвръща нормалните си функции и човек може да се наслаждава на живота отново.

 

 

Историята на бабини зъби

            Бабини зъби представлява едногодишно растение, разпространено в много части на света, включително и в България. Още в Древен Китай и Индия са разпознати полезните му качества, но истинското му преоткриване се случва през 20. век, когато учените успяват да докажат ефекта на бабини зъби върху мъжкото либидо. Оттогава досега растението се използва за лечение на различни сексуални дисфункции и се радва на добри отзиви от хората по цял свят. В аюрведичните практики бабини зъби е неизменна съставка в продуктите, които се грижат за подобряване на потентността и заздравяване на отделителната система. Често комбинацията на бабини зъби с други подобни съставки в хранителните добавки оказва положително въздействие и върху мъжката репродуктивна система. През годините от своето откриване досега бабини зъби е намирало много приложения в живота на хората, защото растението е ефективно и подходящо за продължителна употреба.

Бабини зъби в хранителните добавки

            Създадените според принципите на Аюрведа хранителни добавки с бабини зъби имат за цел да се преборят с най-често срещаните източници на дискомфорт в организма, използвайки силата на природата. Продуктите, предлагани от Himalaya, които включват бабини зъби в състава си, успешно се справят с проблеми с уринарния тракт, потентността и сексуалните функции. Растението бабини зъби подпомага естественото производство на тестостерон, увеличава енергията при мъжете и се грижи за отделителната система. В богатия асортимент на Himalaya може да се намери серията „Чисти билки“ (Pure Herbs) – хранителни добавки с различни съставки като ашваганда, арджуна, куркума и бабини зъби. Бабини зъби осигурява добро сексуално представяне на всеки мъж.  Гамата представлява чисти екстракти от билки във вегетариански капсули без лактоза, което ги прави още по-подходящи за редовна употреба.

Банини зъби 1 - подобряване на потентността

Продуктите „Спимен“ и „Спимен форте“ с бабини зъби

            Като билка бабините зъби набира особена популярност в последните десетилетия, защото третира често срещани здравословни проблеми със силата на природата. Естествените вещества и органичните съставки крият много възможности и малко рискове, което ги прави идеално решение за проблеми, свързани със сексуалната енергия. Това е и причината продуктите „Спимен“ и „Спимен форте“ с бабини зъби, предлагани от Himalaya, да са толкова популярни.  Продуктите „Спимен“ и „Спимен форте“ са под формата на таблетки за ежедневна употреба.

            „Спимен“ съдържа изцяло натурални съставки, сред които бабини зъби, Cowhage/Velvet Bean, Hygrophilia и Ашваганда. Тази комбинация служи като афродизиак, подобрявайки и сексуалното желание, и ерекцията. Билката „Ашваганда“ е известна със своите антиоксидантни свойства и намалява нивата на стрес в организма. С помощта на бабините зъби продуктът всъщност предоставя качествена грижа за сперматогенезата, което го прави подходящ за бездетни двойки и за мъже, при които броят и скоростта на сперматозоидите са проблем.  

            „Спимен форте“ също съдържа бабини зъби, за да попречи на еректилната дисфункция и да задържи еякулацията. Доказаният във времето ефект от използването на бабини зъби е налице и при този продукт и се забелязва след редовната му употреба. Хранителните добавки представляват незаменима помощ при много здравословни проблеми, а тези, в които се използват бабини зъби, могат да се погрижат за доброто сексуално представяне. Ползите от редовния прием на „Спимен форте“ включват намаляването на прекалената възбудимост, задържането на еякулацията и увеличаване на прага на чувствителност към сексуални стимули. Бабините зъби в „Спимен форте“ правят точно това, но и се грижат за либидото, като така решават успешно някои от най-често срещаните проблеми в тази област.

Бабини зъби 2 - грижа за либидото на мъжа

Грижа за потентността с бабини зъби

            В подкрепа на мъжката полова система и нейните функции може да се използва и комбинацията „Тентекс Роял“ и „Химколин гел“ – два продукта с бабини зъби, които осигуряват по-добро сексуално представяне на всеки мъж. „Тентекс Роял“ са капсули, които при редовна и продължителна употреба имат положително въздействие върху сексуалната дейност на мъжете благодарение на свойствата на бабините зъби. С този продукт лесно се възвръща сексуалното желание и се регулира ерекцията, тъй като релаксиращите свойства на комбинацията от бабини зъби и други екстракти се отразява добре на мъжката полова система. За максимални резултати продуктът може да се употребява заедно с гела „Химколин“, който пък стимулира нервните окончания. Бабините зъби в „Тентекс Роял“ и мускусният слез в „Химколин гел“ въздействат ефективно върху сексуалното представяне, подобрявайки го чувствително при правилна и редовна употреба.

Бабини зъби 3 - стимулира нервните окончания

Ефектите от употребата на бабини зъби

            Серията аюрведични билкови хранителни добавки „Charak“ също предлага няколко продукта с бабини зъби, чиято цел е да подобрят мъжката репродуктивна система. Един от тях е „Вигохелт“, който чрез екстракт от бабини зъби и дълъг пипер стимулира нормалното либидо. Продуктът не съдържа съставки от животински произход, безопасен е за употреба, няма добавени захари или глутен. Продава се под формата на капсули и благодарение на включените в него бабини зъби повлиява благоприятно сексуалното желание.

В помощ за всеки мъж може да бъде и една друга функция на бабините зъби, която се осъществява чрез хранителната добавка „Актопрост“. Тя подпомага функцията на простатата и така елиминира един от най-често срещаните проблеми при мъжете. Изчистеният състав на продукта включва бабини зъби, куркума, соя и екстракт от „Палма джудже“ и помага за нормалното уриниране. Растението бабини зъби ефективно решава проблеми, свързани както с отделителната, така и с половата система на мъжете, което го превръща във верен помощник при дискомфорт и нарушени сексуални функции.

            В името на нормалния мъжки фертилитет „Charak“ редлага и продукт на име „Адизоа“. В него отново се среща растението бабини зъби, защото то поддържа нормалните нива на тестостерон в организма и се грижи за броя на сперматозоидите. Продуктът е подходящ и за по-възрастни мъже, защото има тонизиращо действие. Комбинацията от бабини зъби и растението Гудучи облекчава напрежението в организма и има антиоксидантно действие, с което осигурява по-пълноценен начин на живот.

Бабини зъби 4 - подходящ и за по-възрастни мъже

            Himalaya и Charak предлагат богато разнообразие от продукти с бабини зъби и други полезни природни съставки, които ефективно подобряват качеството на живот на всеки човек.

Историята на бабини зъби

Бабини зъби в хранителните добавки

Продуктите „Спимен“ и „Спимен форте“ с бабини зъби

Грижа за потентността с бабини зъби

«1»
Филтри
Страница 1 от 1
«1»

Нови продукти